Her er prisene på nye Ford Kuga ladbar hybrid

Her er prisene på nye Ford Kuga ladbar hybrid

Med en helelektrisk rekkevidde på opptil 56 km, et romslig bagasjerom på opptil 510 liter som ladbar hybrid, praktiske løsninger og en rekke avanserte teknologier, ligger alt til rette for at den nye Ford Kuga blir en vinner i det norske markedet.

– Vi er svært fornøyd med å kunne tilby nye Kuga ladbar hybrid i Norge. Rekkevidde målt etter den nye og langt strengere WLTP målemetoden vil være opptil 56 km ved kombinert kjøring og hele 68 km ved bykjøring. Det betyr at de aller fleste kan kjøre denne elegante og svært romslige SUV-en helelektrisk med nullutslipp i hverdagen sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

En godt utstyrt Ford Kuga Titanium ladbar hybrid med blant annet 18’’ aluminiumsfelger, oppvarmet frontrute, navigasjon, justerbare bakseter og filskiftevarsler med kantoppdagelse koster fra 415 500 kroner. Ønsker du den mer sportslige varianten Kuga ST-Line med blant LED hovedlys, lydanlegg fra B&O og 12,3’’ instrumentpanel er prisen 455 500 kroner. Den luksuriøse og svært godt utstyrte Kuga Vignale med blant annet blendefrie LED hovedlys, head up display, handsfree bakluke og skinnseter som standard, koster fra 488 500 kroner.

For de siste bildene, videoene og mer informasjon fra bilutstillingen: KLIKK HER

Meget konkurransedyktige priser

– Dette er meget konkurransedyktige priser for en SUV som både er lekker å se på, har lang elektrisk rekkevidde, opptil 510 liter bagasjeplass og er spekket med fleksible løsninger og nye førerassistanseteknologier, fortsetter Berg.

De første bilene vil ankomme Norge tidlig neste år. De kan imidlertid bestilles allerede nå. Dette er tredje generasjon av den mellomstore SUV-en som ble introdusert i 2008. Ford har solgt mer enn en million Ford Kuga i Europa siden lanseringen.


225 HK og estimert forbruk på 0,14 l/mil

Nye Ford Kuga ladbar hybrid har en drivlinje hvor en elektrisk motor sammen med en 2.5-liters bensinmotor leverer hele 225 HK. Blandet forbruk med WLTP målemetode er estimert til bare 0,14 l/mil, med et CO2 utslipp på 32 g/km. Sjåføren kan selv styre når bilen skal kjøre elektrisk. Dette gjøres ved hjelp av kjøremodusene «EV Auto», «EV Now», «EV Later» og «EV Charge».

Nye Kuga vil også bli tilgjengelig som EcoBlue mild hybrid, EcoBlue diesel med firehjulstrekk og senere som konvensjonell hybrid slik at kundene kan velge det som passer best for deres ønsker og behov.

Ny plattform gir lavere vekt

Den nye Kugaen er den første SUV-en som er bygd på Fords nye globale plattform, C2. Denne gir forbedret aerodynamikk for bedre drivstoffeffektivitet. Den reduserer også vekten på bilen med opptil 90 kilo sammenlignet med tilsvarende variant av utgående modell, samtidig som plassen forbedres.

Flere kjøremoduser for optimal komfort og fremkommelighet

Kuga tilbyr for første gang ulike kjøremoduser for optimal ytelse under ulike kjøreforhold. I tillegg til normal, sport og økonomi har du moduser tilpasset glatt underlag, dyp snø og sand.


Komfortabel, romslig og fleksibel

Den nye mellomstore SUV-en er 44 mm bredere og 89 mm lengre enn den utgående modellen. Akselavstanden har økt med 20 mm. På innsiden har det gitt 43 mm bredere skulderhøyde og 57 mm mer bredde i hoftehøyde i forsetene. I baksetet har det også blitt mer plass i bredden.

Hele den bakre seteraden kan skyves frem og tilbake. I bakerste posisjon gir dette den beste benplassen i klassen. Ved å skyve setene til fremste posisjon får du 67 liter ekstra plass i bagasjerommet. Oppvarmede seter er for første gang tilgjengelig også for baksetepassasjerene.

Nye Kuga blir tilgjengelig med et nytt 12,3 tommers heldigitalt instrumentpanel som viser klare og høyoppløselige ikoner og bilder og gjør det enklere og mer intuitivt å bruke.

FordPass Connect integrert modem gjør bilen til et mobilt WiFi-hotspot, hvor inntil 10 enheter kan koble seg til samtidig. Med FordPass Connect får du informasjon i sanntid om trafikkbildet og tilgang til en rekke andre praktiske funksjoner. Med mobilen kan du lett finne igjen hvor du parkerte bilen, du kan sjekke bilens olje- og drivstoffstatus, starte bilen fra mobilen (dersom du har automatgir) eller låse bilen opp og igjen.

Nye Ford Kuga tilbyr også trådløs lading av kompatible smarttelefoner. Mobilen kan styres ved hjelp av enkel stemmestyring og øvrige innstillinger og valg kan gjøres via en 8-tommers touchskjerm.

Et nytt B&O-lydsystem gir deg premium lydkvalitet. Det kraftige 575 Watts anlegget har hele 10 høyttalere og en kraftig subwoofer.

Nye Kuga Vignale kommer også med aktiv støykontroll hvor tre mikrofoner i kupeen sender ut motlyder som reduserer støy i kupeen. Systemet fungerer på samme måte som støyreduserende øretelefoner.

Utstyrt med det siste av avanserte førerassistanseteknologier

Nye Ford Kuga er tilgjengelig med Ford Co-Pilot360-teknologier som er utviklet for å gjøre kjøreopplevelsen tryggere og mer komfortabel. Disse inkluderer:

  • Adaptiv Cruise Control med køassistent, trafikkskiltgjenkjenning og filsentrering.
  • Automatisk parkeringsassistent
  • Head-up-display
  • Unnamanøverassistent
  • Nedbremsing etter ulykke for å hindre eventuelle påfølgende sammenstøt
  • Blindsonevarsler med varsel om kryssende trafikk og aktiv bremsing
  • 180 graders vidvinkelkamera foran og bak
  • Fords adaptive og blendefrie LED-lys med et avansert kamerasystem

SHARE IT: