Fords nye elbil får rekordrekkevidde

Fords nye elbil får rekordrekkevidde

Med en rekkevidde på opptil hele 600 km målt etter den nye og langt strengere WLTP-målemetoden, får den nye og Mustang-inspirerte elbilen fra Ford en klasseledende rekkevidde.

Fords nye helelektriske SUV kommer neste år, og allerede nå kan du sikre deg fortrinnsrett til å bli en av de første, heldige eierne.

– Vi ser frem til Fords meget spennende helelektriske bil som kommer i 2020. Dette blir en sportslig og anvendelig elektrisk SUV som viderefører de meget gode kjøreegenskapene som Ford alltid har vært kjent for, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Han er spesielt fornøyd med å avsløre nyheten om den nye elbilens rekordlange rekkevidde.

– Med en fantastisk god rekkevidde på opptil 600 km vil Fords nye elbil være et reelt alternativ for alle de som i dag opplever at mange av elbilene på markedet må lades for ofte til at de i praksis er et godt alternativ til biler med tradisjonell forbrenningsmotor. Dette vet vi er en god nyhet som norske kunder vil sette pris på.

Samtidig bidrar Ford til å bygge opp en infrastruktur og andre digitale løsninger som vil gjøre bruken av både denne og fremtidige elbiler og hybridbiler enda mer attraktive enn de er i dag, sier Berg.

Sikre deg fortrinnsrett til Fords nye elbil: KLIKK HER

Ford investerer 100 milliarder kroner i elektrifisering

Den elektriske rekkevidden til Fords nye elbil ble annonsert på arrangementet «Go Further» i Amsterdam i dag. Her ble hele 16 elektrifiserte nyttekjøretøy- og personbilnyheter annonsert.

Ford investerer mer enn 100 milliarder kroner i elektrifisering og vil lansere en eller flere elektrifiserte varianter av alle nye og eksisterende modeller – alt fra 48 volts hybrid, hybrid, ladbar hybrid og helelektrisk – vi må gi kundene mulighet til å kunne velge det som passer dem best – vi kaller det «power of choice» sier Berg.

Se flere elektrifiserte nyheter fra Fords store Go Further-arrangement: KLIKK HER

Norge deltar aktivt i utviklingen av de elektrifiserte nye modellene

Dette er den første modellen fra Ford Team Edison. Teamet skal de neste årene utvikle en rekke elektrifiserte Ford-modeller for det globale markedet.

– Norske kunder er kanskje de mest erfarne elbilkundene i verden. I tillegg har vi et svært skiftende klima. Dette gir verdifull kunnskap som Ford tar med seg når vi nå for alvor satser på fremtidens løsninger. Ford Motor Norge har også samarbeidet tett med Team Edison som har gjort en rekke undersøkelser og studier i Norge. Vi er dypt involvert i utviklingen av Fords elektrifiserte biler, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

SHARE IT: