Legendarisk Ford Mustang som eksklusivt LEGO-sett

Legendarisk Ford Mustang som eksklusivt LEGO-sett

Nå kan du bygge ikoniske Ford Mustang Fastback 67-modell i LEGO. Den legendariske muskelbilen kommer som en 34 cm lang modell, komplett med fungerende styring, GT-emblemer og består av hele 1470 LEGO-klosser.

Nyheten er tilgjengelig i butikk fra 1. mars, og er utviklet i et samarbeid mellom Ford og LEGO® Group. Den nye LEGO Creator Expert Ford Mustang kommer i en mørkeblå farge med hvite striper, en detaljert Mustang-grill og 5-eikers felger.

Den er hele 10 cm høy, 34 cm lang og 14 cm bred.

– Det er få biler på veien som er så lette å kjenne igjen som Ford Mustang. Det er spennende å se hvordan den ikoniske bilens kombinasjon av design og arv vises frem i dette LEGO-settet, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Autentiske detaljer

Det nye LEGO-settet gir også mulighet for å bygge om det amerikanske ikonet slik du selv ønsker. En egen kolleksjon med ekstrautstyr blir også tilgjengelig. Den autentiske replika-modellen gir eierne muligheten til å legge ting i bagasjerommet og å løfte på panseret for å se den 6.4-liters V8-motoren med batteri, slanger og luftfilterdetaljer.

Eksklusiv touch

Bakakselen på bilen kan løftes for å gi bilen en ekstra tøff fremtoning, og dørene kan åpnes. Løfter du av taket ser du det detaljerte interiøret med de klassiske setene, radioen, det fungerende rattet og girspaken. Et trykt Mustang-skilt i grillen, GT-emblemer og ulike registreringsskilt gir denne ekstraordinære LEGO Creator Expert-modellen den siste eksklusive touchen.

– Ford Mustang er en av de mest ikoniske bilene som noensinne er bygd. Å skape denne favorittmuskelbilen med klosser har vært en kjempespennende prosess. Vi gleder oss til å se LEGO og Ford Mustang-fans verden over bygge sine egne varianter av bilen når den nå blir lagt ut for salg, sier Design Lead for LEGO Creator Expert, Jamie Berard.

LEGO Creator Expert Ford Mustang er tilgjengelig i LEGO-butikker og på LEGO.com/fordmustang fra 1. mars. Settet passer best å bygge for de som er 16 år og oppover.

SHARE IT: