Fords nye helelektriske SUV skal hete Mustang Mach-E

Fords nye helelektriske SUV skal hete Mustang Mach-E

I dag ble navnet på Fords nye helelektriske SUV offentliggjort. Bilen, som mer enn 15 000 nordmenn har sikret seg en fortrinnsrett til, skal bære den ikoniske Mustang-logoen og hete Ford Mustang Mach-E. Det åpnes for forhåndsbestillinger på nett fra 18. november.

Mustang Mach-E avdukes fra scenen i Los Angeles kl 03.00 natt til mandag 18. november, med hjelp av den kjente skuespilleren Idris Elba. Verdenspremieren vil bli live-streamet på YouTubeFacebook og Twitter. I etterkant av avdukingen åpnes det opp for å forhåndsbestille det siste og nyeste medlemmet i Mustang-familien på www.ford.no

Vises frem for første gang i Europa – i Oslo – rett etterpå

Allerede noen timer etter avdukingen i Los Angeles er den nye elbilen på plass på et eksklusivt arrangement på Skur 13 på Tjuvholmen i Oslo. Alle som har sikret seg en fortrinnsrett til Mustang Mach-E er invitert til det som blir den første visningen i Europa av nyheten med opptil 600 kilometers rekkevidde. Rekkevidden er målt etter den nye og langt strengere WLTP-målemetoden.

– Vi gleder oss til å ta imot flere tusen interessenter for å se det som helt klart er årets virkelig store nyhet for oss i Ford. Vi får også besøk av presse og andre interesserte fra hele Europa, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg.

Åpner for forhåndsbestilling 18. november

Kunder som ønsker å forhåndsbestille sin Ford Mustang Mach-E mot et depositum fra 18. november, bør være raskt ute, spesielt når det gjelder den eksklusive First Edition som vil bli produsert i et begrenset antall. Flere detaljer vil komme i forbindelse med lanseringen i Los Angeles og Oslo. 

Forhåndsbestillingen skjer på Fords norske hjemmesider, www.ford.no

– En helt unik elbil

– Med den fantastiske rekkevidden, plass som i en familiebil og priser som gjør den tilgjengelig for folk flest, er Ford Mustang Mach-E helt unik. Med tanke på interessen vi har hatt for en bil som ennå ikke er vist frem, har tydeligvis mange fått med seg dette. Nå gleder vi oss til snart å kunne dele mye mer informasjon om denne helelektriske SUV-en, sier administrerende direktør i Ford Motor Norge, Per Gunnar Berg. 

SHARE IT: