Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Få full kontroll over bilen med nye FordPass Connect

Med FordPass Connect kan du nå få full kontroll over bilen din fra mobilen. Du kan blant annet åpne og låse den, finne ut hvor drivstoffprisene er billigst akkurat nå, og hele bilen er et rullende Wi-Fi hotspot for hele 10 enheter.

– Med et Ford Pass Connect-modem i bilen får du med appen FordPass oversikt over alt fra drivstoffnivå til dekktrykk, og mottar varsler om bilens tilstand. Du kan også låse opp og igjen bilen med mobilen, sier Geir Haugaard, markedsdirektør i Ford Motor Norge.

Hvis du skal låne bort bilen kan du parkere og låse den med nøkkelen inni. Når vedkommende kommer for å låne den, kan bilen lett låses opp fra mobiltelefonen din.

Allerede nå er flere av Fords nye modeller tilgjengelig med mobilappen FordPass og bilmodemet FordPass Connect. I løpet av året vil det nye systemet komme i de fleste av Fords personbiler og nyttekjøretøy.

Last ned appen gratis til AppStore eller GooglePlay her

Wi-Fi hotspot for 10 enheter

Biler med FordPass Connect* kommer også med et eget Wi-Fi hotspot**. Det gir deg muligheten til å bruke bilens modem som et eget hotspot med hastigheter opptil 4G LTE og tilkobling for inntil 10 enheter.

Med Wi-Fi hotspot kan hele familien være koblet på nett mens de er i bilen. Løsningen er også nyttig for de som benytter bilen som arbeidsplass, sier Haugaard.


Start bilen med mobilen

Har bilen automatgir kan du med FordPass Connect starte bilen med mobilen din, enten du er hjemme, på kontoret eller andre steder. Slik kan du sette deg inn i en varm og aviset bil ved behov.

Du får også fortløpende trafikkoppdateringer i sanntid som vises på bilens egen skjerm. Ved kø eller andre hindringer vil du få anbefalt den raskeste veien til din destinasjon, basert på de aller siste opplysningene om trafikkforholdene.

Les: 8 smarte løsninger som gjør Fords varebiler til et ekstra bra valg

FordPass Connect kan også:

hjelpe deg med å finne parkeringsplass og se i appen hvor mye den koster. Du kan også bruke appen til å finne hvor du har parkert bilen, gi deg status på bilens drivstoffnivå, oljenivå, dekktrykk og kilometerstand, finne bensinstasjoner på reiseruten din, og gi deg priser på drivstoff, slik at du finner stedet hvor det er billigst å fylle opp tanken. Den kan også finne steder å spise for deg.

Få alle rådene: Slik gjør du bilen ferieklar


Kaller opp nødetater automatisk

Ford Pass Connect gir deg også en funksjon som automatisk kaller opp nødetatene dersom det skulle være behov for det.

– Med eCall*** vil FordPass Connect automatisk ringe opp den lokale nødetaten med posisjonen til bilen din. Du får også en SOS-knapp du kan trykke på om du eller andre trenger nødhjelp, sier Geir Haugaard.

Det vil løpende utvikles nye funksjoner for systemet, som ifølge Haugaard har som mål å gjøre reisen til Fords-kunder enklere.

FordPass Connect leveres med en gratis prøveperiode med datatrafikk som utløper etter 3 måneder**. Når prøveperioden er over kan du kjøpe datapakker fra Telia.

Her kan du se instruksjonsvideoene som hjelper deg å komme igang med FordPass-appen

* FordPass Connect er ikke tilgjengelig på alle modeller. Fjernstyrt start er ikke tilgjengelig på Ranger. Kontakt din forhandler for mer informasjon.

**Wi-Fi hotspot (opptil 4G LTE hastighet) inkluderer en gratis prøveperiode som begynner ved aktivering. Dette utløper etter tre måneder eller når 3 GB med data er oppbrukt, avhengig av hva som kommer først, deretter trengs det et abonnement. Datadekning og tjenester er ikke tilgjengelig overalt, og vilkårene for ditt abonnement, inkludert gjeldende sms- og datakostnader, kan variere.

*** Ecall er foreløpig kun tilgjengelig på nye Focus

SHARE IT: